painatus

painatus

Angaben gemäß § 5 TMG:

Sauter Biogas GmbH
Am Berg 1
01665 Klipphausen

Edustaa:

Stefan Sauter
 

Ottaa yhteyttä:

Puhelin: +49 (0) 351 658 774 0
faksi: +49 (0) 351 658 774 14
E-Mail: info@sauter-biogas.de

Rekisterimerkintä:

Rekisteröinti kaupparekisteriin.
Rekisterituomioistuin: Dresden
Rekisterinumero: HRB 28765

Verotunnus:

Liikevaihtoveron tunnus 27 §: n mukainen myyntiverolaki:
DE270654803

Viittaus EU: n riitojenratkaisuun

Euroopan komissio tarjoaa online-riitojenratkaisualustan: ec.europa.eu/consumers/odr Löydät yllä olevan sähköpostiosoitteemme oikeudellisesta ilmoituksesta.

 

Vastuuvapauslauseke

Vastuu sisällöstä:

Palveluntarjoajana olemme vastuussa omasta sisällöltämme näillä sivuilla yleisen lain mukaisesti Saksan telemedialain 7 §: n 1 momentin mukaisesti. TMG §: n 8-10 mukaan palveluntarjoajana meillä ei ole velvollisuutta valvoa lähetettyjä tai tallennettuja kolmannen osapuolen tietoja tai tutkia olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Velvoitteet poistaa tai estää tietojen käyttö yleisten lakien mukaisesti eivät muutu. Vastuu on tältä osin kuitenkin mahdollista vain siitä hetkestä lähtien, jolloin saamme tietää tietystä oikeudellisesta rikkomuksesta. Heti kun saamme tietää tällaisista laillisista rikkomuksista, poistamme tämän sisällön välittömästi.

Vastuu linkeistä:

Tarjouksemme sisältää linkkejä ulkopuolisten ulkopuolisten verkkosivustoille, joiden sisältöön meillä ei ole vaikutusta. Siksi emme voi ottaa mitään vastuuta kolmannen osapuolen sisällöstä. Sivujen tarjoaja tai ylläpitäjä on aina vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyt sivut tarkistettiin mahdollisten oikeudellisten rikkomusten varalta niiden linkittämishetkellä. Linkin luomishetkellä ei löytynyt laitonta sisältöä. Linkitettyjen sivujen sisällön jatkuva seuranta on kuitenkin kohtuutonta ilman konkreettisia todisteita lain rikkomisesta. Heti kun olemme tietoisia laillisista rikkomuksista, poistamme linkit välittömästi.

Tekijänoikeus:

Näiden sivujen verkkosivuston ylläpitäjän luoma sisältö ja teokset ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Kopiointi, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuslain rajojen ulkopuolella edellyttää kyseisen kirjoittajan tai tekijän kirjallista suostumusta. Tämän verkkosivuston lataaminen ja kopioiminen on sallittua vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Siltä osin kuin operaattori ei ole luonut tämän sivuston sisältöä, noudatetaan kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia. Erityisesti kolmansien osapuolten sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos kuitenkin saat tietää tekijänoikeusloukkauksesta, pyydämme sinua ilmoittamaan asiasta meille. Jos saamme tietää laillisista rikkomuksista, poistamme tällaisen sisällön välittömästi.